2016 m. rugsėjo 22 d., ketvirtadienis

kai reikia vizitinių kortelių

 Kai reikia vizitinių kortelių aš jas imu ir pasidarau.
 Jau nepamenu kada paskutinį kartą spaustuvėje užsisakinėjau vizitines korteles. Na, nepatinka man tas standartinių išmatavimų popierinis lapelis su atspaustu telefonu, juk iš ties, jis nieko svarbaus ir esminio nepasako apie tave ir tavo veikla, tai tiesiog popieriukas su skaičiukais. Beje, jai telefono numerį užrašytum ranka , tai tas lapeliukas būtų daug informatyvesnis. O šiaip,  visus telefonų numerius seniai gali "laikyti" telefone, o interneto informacijos jūra plati ir gili ir mokėk joje plaukioti . Taigi , kam tas nuobodus lapelis ?...
 Geriau -savita, originali, rankų darbo vizitinė kortelė. Aš pati nedarau "vieno kirpimo" kortelių, kiekvieną kartą jos būna skirtingos.
 Šį kartą tokios - su vasarą darytu tikrų žolynų popieriumi.  Turint tokį popierių, atsiprintinti lapą su vardu ir pavarde, bei išsipjauti stačiakampius ir juos susegti -nesudėtinga. Patarimas būtų, jai nereikia didelio kiekio, vardą ir pavardę užrašykite ranka, taip vizitiniai kortelei suteiksite papildomo išskirtinumo. Man šį kartą reikėjo kiek daugiau nei kelių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą